Bestuur

Rene van Herwaarden, 1944, Son, na een carrière van ruim 30 jaar in het bedrijfsleven de laatste 12 jaar onder andere actief als voorzitter van de stichtingen Jeugdopvang en Educatie Kenya en de stichting Mama Mzungu. Samen met Veroniek en Jose initiatiefnemer om de kennis, ervaring en netwerken opgebouwd in de stichtingen MM en SJEK aan te wenden door het oprichten van de nieuwe stichting “Oil for Education”  die een wat bredere doelstelling heeft dan alleen hulpverlening in Kenya. Middels deze stichting zal er continuïteit worden gecreëerd voor de lopende activiteiten met name ook door het werven van een jongere generatie bestuurders, sympathisanten en donateurs. Rene werkt aan de infrastructuur van de stichting en richt zich op Social Media.

Tom Gevers, 1970, woonachtig te Son, heeft diverse functies binnen ABN AMRO vervult en is momenteel Senior Director Structuring. Voorafgaand aan ABN AMRO is hij werkzaam geweest bij De Lage Landen, McKinsey & Company en Philips. Tom is afgestudeerd elektrotechnisch ingenieur aan de Technische Universiteit Eindhoven en heeft daarnaast een post doctorale opleiding insolventie recht afgerond aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Tom gaat onder andere de financiën beheren

 

Marc van Gelder, 1968, woont in Son en Breugel, is getrouwd en heeft  twee kinderen.
Hij is actief als Advocaat Arbeidsrecht en als bestuursvoorzitter (Managing Partner) bij Taylor Wessing the Netherlands
Hij studeerde Nederlands recht aan de Universiteit Utrecht en ronde die studie af in 1993. Marc neemt naast andere zaken de verantwoording voor het secretariaat op zich.