Esther samen met Lysah weer in topvorm

We ontvingen bericht van Esther dat ze weer helemaal in topvorm is. Ze was tijdens haar werk met haar been onder de uitlaat van de motor gekomen en had daarbij serieuze brandwonden opgelopen. Gelukkig is alles weer hersteld en kunnen we haar gelukwensen dat het zo goed is afgelopen.
Esther en Lysah berichten dat de derde termijn van het schooljaar zoals afgesproken door de ouders van de kinderen moet worden betaald en zo zal gebeuren. In Januari wordt weer van ons verwacht dat we genoeg geld bij elkaar hebben om minstens de 21 kinderen te kunnen laten doorstromen naar de tweede en derde form. Dan moet er nog wel heel wat olie worden verkocht maar we doen ons best en er is nog voorraad. Hopelijk vindt u niet alleen het lezen van deze blog leuk maar ziet u, of iemand in uw omgeving, ook kans wat bij te dragen. Ieder bedrag is welkom.
We gaan met goede moed en veel optimisme het laatste gedeelte van het jaar in. Op de foto ziet u Esther te midden van haar vrienden tijdens de culturele dagen in de regio Turkana.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.