Even een update inzake India-Sirimba-Lodwar.

Zoals iedereen via de nieuwsmedia zal hebben meegekregen is er in India een enorm Covid probleem. We hebben een noodkreet ontvangen vanuit de regio waar onze contactman en projectleider actief is. We gaan hier niet beschrijven hoe groot de nood daar is want dat hoort en ziet u ongetwijfeld via de media.
We hebben E 5000 gestuurd en weten zeker dat die goed besteed worden. Een druppel op de bekende plaat? Misschien wel maar in ieder geval zijn er weer meerdere mensen geholpen.

De 20 studenten, meisjes en jongens,  die geld nodig hadden om hun eindexamens te kunnen doen hebben we betaald en intussen zijn ze geslaagd en hebben we een brief van de schoolleiding ontvangen waarin ze hun dank uitspreken voor onze steun.
we wachten op de aanvraag voor het volgende ( door Corona uitgestelde) trimester waarbij we waarschijnlijk 7 nieuwe leerlingen kunnen toevoegen tot een totaal van dertig.

De E 10.000 die begin maart naar Sirimba zijn overgemaakt dragen bij tot de bouw en verbetering van klaslokalen.  We hebben de foto’s van de vorderingen inmiddels ontvangen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.