Omvangrijke Donaties

Alhoewel we hadden besloten om de activiteiten in de komende jaren geleidelijk af te bouwen willen we daar nu verandering in aanbrengen. Door een substantiële donatie hebben we alsnog voldoende budget om ook de komende jaren een aantal kinderen, overwegend meisjes, een high school opleiding te geven in Lodwar. We gaan nog overleggen met onze project manager aldaar hoe we dit gaan invullen.

De bouw van het educatieve weverij project in India verloopt verder gestaag. Ook daarvoor hebben we een toezegging van Wilde Ganzen, dat zij als aanvulling op de donaties van een van onze grote ondersteuners een substantiële bijdrage willen leveren. Er zijn nog wat procedurele zaken te regelen maar het ziet er naar uit dat we daar uitkomen.

De bijdragen in Sirimba worden verder afgebouwd. We volstaan daar met het faciliteren van de studies van de kinderen die al aan een opleiding zijn begonnen en geven hen de garantie dat ze hun opleiding bij voldoende inzet en acceptabele resultaten kunnen afmaken.

Tot zover het laatste nieuws en natuurlijk nog weer veel dank aan al degenen die onze stichting een warm hart toedragen, die doneren en die onze heerlijke olijfolie als maar blijven afnemen.

Voor beleidsbepalers van bedrijven is er nog de hint dat een fles superieure biologische extra vergine olijfolie uit Puglia Italië door medewerkers dankbaar zal worden ontvangen in een kerst- of eindejaar pakket.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.