Taylor Wessing gouden vriend van Oil for Education.

Even een foto momentje met Marc van Gelder, bestuursvoorzitter (managing partner) van Taylor Wessing Nederland met kantoren in Eindhoven en Amsterdam.
Taylor Wessing is een zeer gerenommeerd internationaal advocaten en notariskantoor. Meer dan 1100 juristen adviseren hun internationale cliënten, vanuit 33 kantoren, verspreid over 18 landen. TW staat voor hoogwaardige diensten en de club heeft de beschikking over een eigen kennis instituut waar zowel medewerkers als cliënten terecht kunnen met vragen over de meest uiteenlopende complexe juridische kwesties.
En Oil for Education mag de Nederlandse organisatie met 120 dynamische en ambitieuze jonge medewerkers tot haar vrienden rekenen. Als eindejaar attentie ontvangen ze naast andere zaken allemaal een heerlijke fles olijfolie, mono cultivar Perenzano. Topkwaliteit en supergezond zoals dat hoort bij mannen en vrouwen van dit statuur. Sophie van de Heuvel regelde de communicatie en de logistiek en dat liep uitermate gesmeerd. Met de opbrengst van deze donatie kunnen we weer een substantieel aantal kinderen een gedegen opleiding geven.

Dank en alle goeds gewenst voor de komende feestdagen en natuurlijk een succesvol 2019.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.