Voedsel hulp Lodwar met Kerst

Alhoewel het uitgangspunt van onze Stichting is dat we heel overwegend willen investeren in de opleiding van jonge mensen, voornamelijk meisjes en vrouwen, wijken we in extreme omstandigheden en heel hoge nood ook wel eens af en maken een rondje voedsel hulp. Door de droogte is er weinig over van de oogst en komen dieren massaal om door gebrek aan water.
Vandaar dat er vandaag aan 150 vrouwen voedsel pakketten zijn uitgedeeld die natuurlijk met grote dankbaarheid in ontvangst zijn genomen.

Morgen en overmorgen maken we nog twee rondjes en dan heeft iedereen voor de Kerst een meevallertje. Het geeft natuurlijk ook een erg goed gevoel dat we zo de opbrengst van de superieure olijfolie vanĀ  onze bomen in Puglia door kunnen geven aan voedselhulp , daar waar het echt heel hard nodig is. Veel dank aan onze kopers en sponsoren.
Overigens de eerste zending van de nieuwe oogst is zojuist aangekomen, dus we hebben weer voorraad die we graag aan u willen verkopen . De optimale win win situatie dus.

Blije mensen die terugkeren naar huis waar ze voor hun gezinnen wat extra maaltijden kunnen maken.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.